Goed om te weten

Voor vragen zijn we via ons contactformulier te bereiken, maar we geven hieronder alvast een aantal punten door die goed zijn om te weten indien u in onze B&B wenst te overnachten.

Aantal personen

Ons B&B is geschikt voor 2 personen (kinderen vanaf 12 jaar) 

Koffie, thee en eten

In onze bijkeuken is het mogelijk om zelf koffie (Nespresso) en verschillende soorten thee te zetten.

In de mooie binnenstad van Deventer bevinden zich talrijke restaurantjes waar heerlijk gegeten kan worden, velen op loopafstand. Eten laten bezorgen of afhalen én eventueel opwarmen in de magnetron is ook mogelijk. Tevens staat er een koelkast met diepvriesvakje in onze B&B. 

Parkeren

Parkeren kan in de parkeergarage op 2 min. loopafstand van ons B&B (€ 10,- per dag). Op ongeveer 10 min. loopafstand (aan de overkant van de IJssel) kunt u gratis parkeren.

Handdoeken en beddengoed

Dit is inbegrepen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het fris, schoon en zacht is. 

Tuin

Achter ons huis ligt een klein stadstuintje. Helaas kunnen onze gasten hier geen gebruik van maken. Bij mooi weer echter kunt u volop genieten van de vele terrasjes op het mooiste plein van Nederland, De Brink, dat bij ons om de hoek ligt.

Ook is het stadsstrand (op loopafstand aan de overkant van de IJssel) met een grote grasweide heerlijk om te zitten op een kleed of op de twee opklapstoeltjes die in ons B&B liggen en die u gerust mee kunt nemen. 

Tevens is de Wellekade aan de IJssel, op een paar minuten loopafstand van ons B&B, een fijne plek aan het water om te zitten. Ook hier kunt u de opklapstoeltjes mee naar toe nemen. 

Betaling

Uiterlijk 7 dagen voor aankomstdatum via bankoverschrijving.

Annuleren:

48 uur vantevoren. Bij annulering of wijziging daarna of indien je niet komt opdagen (no-show) wordt minimaal 50 % van het totale verblijf in rekening gebracht.

In- en uitchecken

Inchecken : 15.00-18.00 uur
Uitchecken: voor 11.00 uur 

Roken

Roken is niet toegestaan.

Huisdieren

Geen huisdieren toegestaan.

Stuur een e-mail

Neem contact met ons op

Bekijk onze beschikbaarheid

Bekijk de kalender