Over de Bed en Breakfast

Onze B&B is geschikt voor 2 personen is sfeervol ingericht in natuurlijke tinten, heeft een eigen ingang, voldoende privacy en is van alle gemakken voorzien. Er zijn 3 ruimtes met een totale oppervlakte van ongeveer 38,5 m2: een zitkamer, een (bij)keuken met douche, toilet en wastafel en een slaapkamer met een tweepersoonsbed.
Verder zijn er alle voorzieningen om zelf een ontbijtje te maken (broodrooster, mini oven, magnetron, eierkoker en koelkast) of je kunt je laten verwennen door ‘Lou, coffee, salad and more’ (www.lou-deventer.nl) die heerlijke verse ontbijtjes voor jullie bezorgd.
Ook willen we graag vitaliteit en gezondheid bevorderen en laten we jullie kennis maken met gevitaliseerd water wat in ons gehele huis uit de kraan komt (www.oerwater.nu) en een goede nachtrust door te slapen op een topbed van Tom Smeenk bedden (www.tomsmeenk.nl).

BE HAPPY EN ENJOY

we vertellen je graag

Over de faciliteiten

Onze B&B biedt voldoende ruimte voor 2 personen en is van alle gemakken voorzien. Een plek om lekker te relaxen na een dagje Deventer. Alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf vind je in ons sfeervolle B&B!

Slaapkamer

2-persoonsbed

Kledingkast

Zitkamer

Comfortabele, luxe bank

Eettafel met stoelen

TV

Koelkast

Magnetron

Wifi

Chromecast

Bijkeuken & douche

Wastafel

Nespresso-apparaat + cupjes

Waterkoker

Servies, bestek, kopjes en glazen

Verschillende soorten (verse) thee

Ruime douche

Handdoeken

Apart toilet

Stuur een e-mail

Neem contact met ons op

Bekijk onze beschikbaarheid

Bekijk de kalender